Verandering

Vraagt om buiten je comfortzone te kijken ! Te gaan ontdekken, te gaan voelen en te gaan ervaren! Tegen muren oplopen, het gevoel hebben niet vooruit te komen. terug willen naar het oude vertrouwen. Dat is buiten je comfort zone kijken!

Blijf je in je huidige veilige cocon dan zal er niks veranderen! Om verandering door te voeren in je leven zul je stappen moeten gaan ondernemen, nieuwe dingen gaan ontdekken. En dat is niet altijd even makkelijk! Maar weet je dat je van de meest moeilijke weg het meeste leert en je daardoor een veel stevigere nieuwe comfortzone gaat ontwikkelen die echt bij jou past!

Zo ging ik ook onlangs met een vriendinnetje naar de sauna, ik riep altijd heel hard is totaal niks voor mij, maar hoe kan ik dat weten als ik het nog nooit heb geprobeerd….dus nu dacht ik let’s go! Laat mij maar eens ervaren of een dagje sauna echt wel zo fijn is als men beweerd.

Lekker rustig gestart met een massage, wow dat was een heel fijn kadootje! Dus de dag begon goed. Daarna de sauna’s langzaam opgebouwd. Wow ik leek wel een vuurbommetje, moet dit nou zo fijn zijn, o wacht daar hebben ze zo’n koud water onderdompel bad voor tja mijn warmte ging echt niet weg uit mijn lichaam dus ik moest toch wel in dat onderdompel koude bad…. Ik dacht er is maar een manier om er achter te komen of dat bad echt zo fijn is zoals mijn vriendin aangeeft en of ik daarmee echt mijn warmte weg zou krijgen. En o jongens….WAT WAS DAT KOUDE BAD FIJN!!!! En ja ik ben om: een dag sauna is echt fijn en ik ga dit vaker doen! Dit was echt even ontspanning en OFFLINE ZIJN!

We oordelen dus al heel snel over iets onbekends en dus ook over een verandering die we door moeten voeren om ergens te komen waar we eigenlijk wel heel graag naar toe willen! Eerst proberen – ervaren en dan kun je aangeven of iets voor je werkt of dat je toch een ander pad in moet slaan!

Dus even lekker om de hoek van je eigen comfortzone koekeloeren!

Heb je vragen of wil je een van mijn trajecten afnemen?

Neem dan gewoon even contact met met op.